Seminar: Sådan skaber du mere grøn hverdagstransport i by og på land

Gate 21

Flere og flere kommuner har målsætninger om at fremme borgernes grønne transport. Det handler om klima og ressourcer og om god tilgængelighed med alternativer til bilen. For at lykkes er det helt centralt at have borgerne med ombord. Men hvordan kan I gribe det an?
I to år har partnerne i projektet Mobilitet på Tværs udviklet og realiseret bæredygtig mobilitet i kommuner i Skåne og på Sjælland. Alle forsøg har taget udgangspunkt i hverdagsliv og mobilitetsadfærd i tæt kontakt med borgerne.
På dette seminar vil vi præsentere seks koncepter og metoder, som andre kommuner kan lade sig inspirere af. Vi stiller skarpt på konkrete erfaringer fra kommunerne Fredensborg, Lejre, Lund, Roskilde, Slagelse, Sjöbo og Tomelilla og Region Hovedstaden. De har arbejdet med at udvikle og udbrede bæredygtig mobilitet i landsbyer, på ungdomsuddannelser, til arbejdspladser og i forstæderne.

Seminaret er særligt for dig, der arbejder med eller skal i gang med nye indsatser indenfor grøn omstilling, mobilitetsplaner eller by- og trafikplanlægning i en kommune. Alle interesserede i øvrigt er også velkomne.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Sted
Albertslund
Dato
Kursusdato