Leder af Bylab

Vi søger en ny leder af Helsingør Bylab, som er Helsingør Kommunes afdeling for byplanlægning, geodata og almene boliger. Brænder du for strategisk byudvikling, fysisk planlægning og for at fremme god arkitektur? Er du interesseret i at videreudvikle kommunens brug af geodata? Og vil du understøtte den blandede by? Brænder du for ledelse? - Så skal du søge stillingen som vores nye leder!

Vores nye leder får flere kasketter. Du skal inspirere og rådgive alle byudviklingens parter, både internt og eksternt. Du skal holde store ambitioner om byens kvaliteter i live, samtidig med at du kan jonglere dine roller som leder, udvikler, samarbejdspartner, myndighed og embedsmand. Du skal med gennemslagskraft og anerkendende lederskab bidrage til at omsætte Helsingør Kommunes ambitiøse Vision2030 til konkrete planer og projekter af høj kvalitet.

Helsingør kommune
Kontaktperson
Nikolaj Hvingtoft Hansen på telefon: 2715 8681.
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Vil du være med til at få Kongernes Nordsjælland til at være et endnu bedre sted at leve og arbejde?
Ansøgningsfrist:
Frederiksberg Kommune
Ansøgningsfrist:
Ringsted Kommune
Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i en kommune med spændende byudviklingsprojekter og en ambitiøs klimadagsorden?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vil du være med til at præge Odenses byudvikling?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Vil du være med til at udvikle Slagelse Kommune, som et attraktivt sted at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Kunne du tænke dig at bruge din viden i et job, hvor du i høj grad kan se den positive effekt af din indsats?
Ansøgningsfrist:
Sønderborg Kommune
Ansøgningsfrist: