Business til lands, til vands og set fra luften

Business til lands, til vands og set fra luften

D

Debatsession tilrettelagt af DI, torsdag kl. 13.15-15.30

Hvad efterspørger virksomhederne af services fra deres kommuner? Få svaret, når en række direktører fra forskellige virksomheder svarer på, hvad der er vigtigt, når de sammen med deres kommune tager beslutninger om flytning, etablering og udvidelse.

Vi skal til lands og høre om nogle af de udfordringer, der opstår, når en stor virksomhed skal etablere sig eller udvide rundt omkring i Danmark. Hvad kan en god erhvervskommune gøre for at imødekomme virksomhedernes behov?

Vi skal til vands, når vi sætter fokus på, hvordan man håndterer de bynære havneområder, hvor beboelse nu mange steder skal ligge side om side med industri. Er det overhovedet muligt at lave en glidende overgang mellem virksomheder og boliger samtidig med, at havnen fungerer?

Til sidst skal vi op i helikopteren, når DI præsenterer den nyeste viden om urbanisering. Hvilke konsekvenser har det for kommuner og virksomheder, at flere og flere danskere flytter mod de større byer?

Få svaret på, hvordan kommunerne bedst tilpasser og skaber muligheder for borgere og virksomheder ud fra de forandringer, som uundgåeligt vil komme i fremtiden.

*Fabriksdirektør Carsten Wengel, Danish Crown A/S, Horsens
*Borgmester Peter Sørensen(S), Horsens Kommune
*Branchedirektør Michael Svane, DI Transport
*Adm. direktør Lars Jespersen, shipping.dk
*Vicedirektør Kent Damsgaard, DI
*Moderator Ane Cortzen