Planlægning eller kaos i det åbne land

Foto: Pil Beider Kleinschmidt

Planlægning eller kaos i det åbne land

Puslespillet om det åbne land

Djursland og Syddjurs Kommune danner ramme

PLANLÆGNING ELLER KAOS I DET ÅBNE LAND er en 2 dages konference på Djursland, der stiller skarpt på det åbne lands rivende udvikling og forandring, der allerede er i gang og kun vil accelerere i tempo i de kommende år. Vi sætter fokus på den fysiske planlægnings bæredygtige løsninger og bidrag til den grønne omstilling. Både det planlægningen allerede kan og det vi ville ønske den kunne.

Der er et væld af temaer, der blinker i det åbne land og vi forsøger at komme rundt om mange af dem på konferencen. Nogle af dem tager vi os af i plenum, andre på Break-Out-Sessions eller på udflugter. Se det hele mere detaljeret her i programmet

Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Københavns Universitet - Institut for Geovidenskab, Landinspektørforeningen og Dansk Byplanlaboratorium.

Vi glæder os til at se alle med interesse for planlægning i det åbne land, til to dage spækket med den mest aktuelle viden om lovgivning og planlægning i det åbne land. Oplæg, debatter og udflugter giver dig praksiseksempler, netværk og inspiration til det store areal-puslespil og de store samarbejder om udviklingen det åbne land.

Se programmet her.

Tid og sted:
Den 19. – 20. april 2023, Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel

Kontaktperson: Anne Møller, am@byplanlab.dk, 33 17 72 78

OBS ved tilmelding:

  • Du tilmelder dig hele konferencen og prisen dækker over både konferenceaktiviteter, overnatning, forplejning og udflugter. Tilmeldingen er bindende fra d. 7 marts 2023.
  • Man står selv for transport til og fra konferencecentret.
  • Ved tilmelding vælger du den af de 4 Break-Out sessions på førstedagen, som du helst vil være med på.
  • Du vælger ligeledes hvilken af to udflugter du gerne vil med på, på andendagen. De er beskrevet med en titel og en tema-beskrivelse.
  • Vi forsøger at opfylde alle ønsker mht. både Break-Out-Sessions og udflugter. Der tages forbehold for ændringer.
Sted
Djursland
Pris
6.000 kr. ex. moms/ 4.500 kr. ex. moms for tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium, medlemmer af KU Videntjenesten og medlemmer af Landinspektørforeningen. Tilmeldingen er bindende fra den 7. marts 2023..
Kursusdato
-
Tilmeldingsfrist
11. april 2023