Lancering: Ny udgivelse om erhvervsområder

Foto: Morten de Fine Olivarius

Lancering: Ny udgivelse om erhvervsområder

Hvordan ser erhvervsområder ud i fremtiden i kommunerne rundt om København? Hvad sker der, når visioner for omdannelse møder virkeligheden? I en ny udgivelse undersøges netop disse spørgsmål. Udgivelsen har titlen "Omdannelse af erhvervsområder - fra vision til virkelighed". Med inputs fra kommuner, erhvervsliv, developere med flere afdækkes de potentialer og barrierer, der kan opstå, når erhvervsområder omdannes til nye og mere tidssvarende formål, hvad enten det er til nye typer erhverv eller til helt nye funktioner fx boliger.

Udgivelsen er et resultat af et projekt med casestudier i tre erhvervsområder i Storkøbenhavn, som Dansk Byplanlaboratorium har stået for. Projektet er økonomisk støttet af foreningen Realdania. Læs mere om projektet her.

Udgivelsen lanceres ved en reception den 19. januar 2023 kl. 15.30-17.00. Programmet byder på præsentation og oplæg fra nogle af dem, der har bidraget til udgivelsens tilblivelse og et bud på, hvordan omdannelsen til fremtidens erhvervsområder kan gribes an. Bagefter byder vi på et glas vin, og der vil være mulighed for at få en fysisk udgave af udgivelsen med sig hjem.

Efter lanceringen d. 19. januar vil udgivelsen også blive tilgængelig i en digital version, der frit kan downloades på vores hjemmeside.

Bloxhub (Arena): Bryghuspladsen 8, indgang C, 3. etage, 1473 København K.

Sted
København
Pris
Gratis
Kursusdato