Udflugter

Udflugter

Fredag den 7. oktober kl. 10.30-14.30/15.00

Byvandring, bustur, cykeltur eller en kombination. Traditionen tro byder fredagen på en udflugt. I år kan du vælge mellem 16 forskellige udflugter, der blandt andet handler om grøn omstilling, bygningsarv, grænselandets særlige arkitektur samt byudvikling nord og syd for grænsen. 

Det er kun muligt at deltage i 1 udflugt, og der er loft over deltagerantallet på de enkelte udflugter. Når du tilmelder dig, vil vi derfor bede dig om at angive tre sessioner, som du ønsker at deltage i – i prioriteret rækkefølge. Dine ønsker opfyldes efter først-til-mølleprincippet.

Husk paraplyen og det praktiske tøj, desværre ligger det udenfor vores kapacitet at planlægge dagens vejr. 

HUSK pas, hvis du skal på udflugt 5, 6, 7 eller 8, hvor turen krydser grænsen. 

Alle udflugter starter i Sønderborg, men afsluttes i hhv. Aabenraa, Sønderborg og Flensburg kl. 14.30 eller 15.00. Alle tre steder vil der være en lokal afslutning af byplanmødet, hvor vi får en kop kaffe og siger tak for i år. 

Fra de tre lokale afslutningssteder vil der være bus til Rødekro og Sønderborg Station samt Sønderborg Lufthavn. Afslutningen på Byplanmødet tilpasses til gældende køre- og flyplaner, og uanset hvilken udflugt man vælger, kommer alle hjem med samme tog- eller flyafgang. 

Hvor slutter min udflugt?

  • Udflugt 1-5 og udflugt 16 afslutter på Folkehjem i Aabenraa, hvorfra vi sørger for bus til Rødekro Station (afgang 16.18), Skansen (parkering af egen bil) eller Sønderborg Lufthavn (afgang 16.45).
  • Udflugt 6-8 afslutter på Dansk Centralbibliotek i Flensborg, hvorfra vi sørger for bus til Rødekro Station (afgang 16.18), Skansen (parkering af egen bil) eller Sønderborg Lufthavn (afgang 16.45).
  • Udflugt 9-15 afslutter på Skansen i Sønderborg, hvorfra vi sørger for bus til Sønderborg Station (afgang 15.35) og Sønderborg Lufthavn (afgang kl. 16.45). Det er også muligt at gå til stationen (ca. 10 min).

Læs mere om, hvordan du kommer hjem efter afslutningen af Byplanmødet under
Praktiske oplysninger

Hent PDF med alle udflugterne