Corona og Byplanmødet 2020

Corona og Byplanmødet 2020

Byplanmødet 2020 udskydes, læs hele pressemeddelelsen her

Forvent afstand, afspritning og mundbind indendørs og i busserne, men gode netværksmuligheder under åben himmel. Vi glæder os til at se dig. Husk, at hvis Byplanmødet aflyses på grund af myndighedernes Covid19-retningslinjer, så gælder der særlige afbestillingsregler, og deltagerne får det fulde beløb tilbage. 

Afvikling af Byplanmøde-programmet

  • Alle dele af det faglige program torsdag kl. 10-15.30 og fredag kl. 8.30-10.00 gennemføres fysisk – i lokaler med god plads, så alle kan holde en meters afstand. Desuden vil der være opfordring til at alle bærer mundbind under disse dele af Byplanmødet. 
  • Desværre har vi måtte aflyse messen, som alle deltagere havde adgang til i formiddagspausen. Det betyder at pausen forkortes. I pausen vil der formentlig være mulighed for at går en tur udenfor – dog ikke i kraftig regn. 
  • Eftermiddagssessionerne gennemføres alle fysisk i lokaler i Arena Aabenraa og i lokaler i Aabenraa og Sønderborg. 
  • Aftenarrangement gennemføres på en væsentlig anderledes måde end sædvanligt:  Aftenarrangementet foregår fra 18.45-22.00 på restauranter i Sønderborg med god plads til max 100 personer. Der er ikke opfordring om at bære mundbind her. Deltagerne booker som andre år bord - på en ud af de forskellige restauranter. Der vil være bustransport fra alle hoteller til alle restauranter.

Under alle dele af Byplanmødet kan du som deltager være sikker på, at vi tager Covid19-forholdsregler. 

Vores adfærd på Byplanmødet

Dansk Byplanlaboratorium følger myndighedernes Covid-19-retningslinjer. Vi ønsker at tage alle hensyn i forhold til at begrænse mulighederne for smittespredning, når vi mødes i oktober.

  • Vi opfordrer til, at vi alle holder en afstand på 1 meter til hinanden, og vi indretter lokaler og faciliteter således, at det er muligt at holde afstand. 
  • Der bliver begrænsede muligheder for at netværke indenfor, men vi håber at vejrguderne tillader os at gøre det under åben himmel - naturligvis også med 1 meter imellem os. 
  • Vi opfordrer også til at knus, kram, håndtryk og high-fives gemmes til en anden god gang, så dette år hilser vi med fodslag i stedet for håndslag. 
  • Vi sørger desuden for at minimere kontaktflader så meget som muligt, og der hvor de ikke kan undgås, rengøres de så ofte som muligt. 

Når vi er mange mennesker samlet til det faglige program torsdag 09:00-16:00 og fredag 08:30-10:00, opfordrer vi til, at alle bærer mundbind. Når I ankommer til Byplanmødet, får I udleveret mundbind af os, så vi alle kan tage hensyn til hinanden - og især eventuelle sårbare, der måtte deltage i Byplanmødet. I bustransport og lignende er det et krav, at der bæres mundbind.

Vi håber på jeres forståelse for, at nogle af Byplanmødets dele bliver lidt anderledes end dem, vi er vant til.

Afbestillingsbetingelser

Bekræftelse og faktura fremsendes, når tilmelding er modtaget i Byplanlaboratoriet. Ved afbud efter mandag den 10. august kl. 10.00 og til og med den 7. september 2020 betales et gebyr på kr. 1.000,-. Ved afbud efter 7. september 2020 betales den fulde deltagerafgift. Der er loft på deltagerantallet på 500, og det kan blive nødvendigt at prioritere i tilmeldingerne efter modtagelsesdato. Der er oprettet venteliste.  

Hvis Byplanmødet aflyses på grund af myndighedernes Covid-19-retningslinjer, eller hvis din kommune/virksomhed indfører særlige nedskrevne restriktioner, så gælder der særlige afbestillingsregler, og I vil få det fulde beløb tilbage.