Mødestedet — Bag om partnerskaberne

Mødestedet — Bag om partnerskaberne

Paneldebatter om byudvikling og bæredygtighed

--- OBS: På grund af den nuværende Corona-situation har vi set os nødsaget til at aflyse Mødestedet på Byplanmødet 2020. Det er stadig muligt at opleve sceneoptrædenerne på Session A, men det vil ikke være muligt at besøge standene. ---


På Mødestedet sætter Byplanmødet spot på processerne bagom partnerskaber.

Mødestedets scene er stedet for en række faglige debatter mellem aktører i konkrete partnerskabsprojekter. Paneldebatterne giver indblik i redskaber og metoder samt aktørernes roller, processerne og den politiske beslutningskraft i konkrete partnerskaber.

På Mødestedet sker mødet mellem politikere og planlæggere, mellem rådgivere og kommuner, mellem det private og offentlige og mellem center og periferi. Her finder du også stande fra en række organisationer, kommuner samt rådgivningsfirmaer samt madboder med lokale delikatesser. 

Mødestedet er åbent torsdag d. 1. oktober kl. 9-10 og kl. 10.50-11.40 for alle deltagere. Standene er også åbne som en del af Mødestedets egentlige program torsdag eftermiddag fra kl. 13.30-15.30 (kræver tilmelding under Sessioner).