Restaureringsprofil

Det går stærkt i Middelfart Kommune. Store by- og anlægsprojekter er undervejs og befolkningstallet stiger. Væksten er høj og vi har gang i adskillige bevarings- og udviklingsprojekter, både i byerne og på landet. Kommunens plangruppe står i spidsen for mange af initiativerne, og du får derfor også rigtig gode muligheder for at være med til at præge Middelfart i en spændende retning – både når det gælder bevaring og udvikling.
Vi har brug for en ny restaureringskyndig kollega, der med energi og faglighed vil være med til at arbejde på en bred vifte af opgaver der spænder fra områdefornyelse, henover bygningsbevaring og konkret sagsbehandling. Alt sammen opgaver, der understøtter den positive udvikling i Middelfart Kommune. Som vores nye kollega kan du dermed få indflydelse på den fortsat gode udvikling af vores borger- og virksomhedsservice på bygningsbevaringsområdet.

Du bliver en del af Plangruppen, der arbejder meget bredt med byudvikling, bevaring og fysisk planlægning. Det er en eftertragtet plads, der er blevet ledig, fordi en af vores dygtige kollegaer efter mange år i Plangruppen har valgt at søge nye udfordringer. I Plangruppen har vi i forvejen en erfaren restaureringsarkitekt, som vil være din nærmeste faglige sparringspartner, når det gælder bygningsbevaring og lign. Men du vil også få sparringspartnere i dine andre kolleger i Plangruppen, Byggesagsgruppen og Ejendomscentret og på tværs af afdelingerne.
Fordelen ved at arbejde i en mindre kommune er, at alsidigheden i arbejdet hos os er stor. Samtidigt er vores ambitionsniveau på vegne af Middelfart Kommune, meget højt. Vi tør godt sætte barren højt fordi vi tror på, at vi kan. Og vi gør det fordi det giver mening og fordi ambitionerne giver os en masse positiv energi.
Du får derfor muligheden for at arbejde med et bredt spektrum af opgaver - lige fra områdefornyelse, henover bygningsbevaring til hands-on sagsbehandling.
Broerne begynder her” er overskriften på den vision, som byrådet i Middelfart Kommune har sat som pejlemærke for vores arbejde og udvikling i kommunen. Opskriften er samarbejde, dialog og partnerskaber med andre for at fremme en positiv og bæredygtig udvikling af kommunen.

Middelfart Kommune
Kontaktperson
Karin Niemann-Christensen
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist:
Brønderslev Kommune
Ansøgningsfrist: